Επιφάνειες

Οι ανάγκες της αγοράς, σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στην τεχνολογία των προϊόντων ξύλου οδήγησαν τις κατασκευαστικές απαιτήσεις να προσφύγουν σε οικονομικές λύσεις για την επένδυση κάθε επιφάνειας, που όμως προσφέρουν εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Για αυτό το λόγο, στη Μεσογειακή Α.Ε. διαθέτουμε τεράστια γκάμα προϊόντων επενδυμένων με μελαμίνη, MDF και νοβοπάν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για απεριόριστες διακοσμητικές εφαρμογές. Είμαστε από τους μεγαλύτερους αντιπροσώπους της Kastamonu Bulgaria και στην αποθήκη μας θα βρείτε σε μόνιμο στοκ 70 ντεκόρ σε όλα τα πάχη (8, 16, 18 και 25mm) είτε σε ανάγλυφα (Freeze), είτε σε απλά.

Ακόμα, διατηρούμε MDF επενδεδυμένα με τους πιο μοντέρνους καπλαμάδες, ήτοι Δρυς Rustic και MixMatch, Μελιο Olivato και καρυδιά Αμερικής, σε συνδυασμό με όλες τις υπόλοιπες "παραδοσιακές" επιλογές: Αniegre, Οξυά, Δρυς Ισόβενο και Φαρδύβενο κτλ.

Τέλος, σε εμάς θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα σε MDF επενδεδυμένο με γυαλιστερό PVC από τη σειρά Evogloss της Kastamonu, το οποίο αποτελεί μια οικονομική αλλά σίγουρη λύση για τις γυαλιστερές σας επιφάνειες.

ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ